top of page

Wed, Jun 16

|

Södermalm

KAKAOCERMONI MED BREATHWORK & SOUNDHEALING

Kakao ceremoni med breathwork och sacred sounds - onsdagen den 16 Juni kl 19.30 på Conscious life I Stockholm

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KAKAOCERMONI MED BREATHWORK & SOUNDHEALING
KAKAOCERMONI MED BREATHWORK & SOUNDHEALING

Time & Location

Jun 16, 2021, 7:30 PM – 9:30 PM

Södermalm, Magnus Ladulåsgatan 48, 118 27 Stockholm, Sverige

About the Event

Kakao ceremoni med breathwork och sacred sounds - onsdagen den 16 Juni kl 19.30

Investering: ☽ 350 kr- Swisha till 0731-445785 för att reservera din plats. ☽ Om det finns platser kvar och du anmäler dig samma dag som eventet är investeringen 400 kr.

Jag tänker att vi sprider ut oss lite mer än vanligt så begränsat antal platser- dock är det en relativt liten lokal så stanna hemma om du känner dig sjuk, har någon i din närhet som är sjuk eller om du är orolig att detta event kommer göra att du blir sjuk.

Kvällen bjuder på:

☽ 2 timmars näring för alla sinnen  ☽ Ceremoniell ekologisk kakao från Guatemala tillagad med andra kryddor, örter och adaptogener.  ☽ Breathwork  ☽ Aroma terapi   ☽ Avslappning med healing touch för de som vill samt en sound meditation ☽ En vacker kväll i värme och gemenskap med likasinnade fantastiska människor.

——————————————————

Om ceremoniell kakao:

Att dricka ceremoniell kakao är STOR skillnad från att dricka vanlig varm choklad. Denna kakao växer naturligt i bland annat Guatemala och Peru och skördas för hand i små batches och är minimalt processad för att behålla alla näringsämnen.

Kakao är både en superfood och en plantmedicin som sägs ha 2.000 verksamma ämnen i sig som skapar synergieffekter i hela kroppen.

Kakao innehåller bl a:  ☽ Otroligt mycket antioxidanter som boostar vårt immunförsvar samt dämpar inflammationer i kroppen. ☽ Teobromin som stimulerar hjärtat och blodflödet, underlättar vår andning och syresätter kroppen mer effektivt. ☽ Magnesium som lugnar ner och aktiverar parasympatiska nervsystemet- så vi känner oss lugna och mindre stressade och spända. ☽ Tryptofan som gör att kroppen kan tillverka serotonin, som får oss att må bra- en naturlig antidepressiv kan man säga. ☽ Fenyeltylamin - som gör oss glada och till och med förälskade- sign me up:)

Kakao frigör dessutom Anandamid, även kallad ”the bliss chemical” och som reglerar känslan av lycka. Så kakao höjer energin och din hjärnkapacitet, gör dig lugnare och på bättre humör.

Som plantmedicin räknas kakaon som en hjärtöppnare. Du skapar mer självkärlek, öppenhet och empati. Kakaon är även perfekt att dricka när du ska meditera- den kan hjälpa dig att hitta din inre vishet.

Kakaon ger mer effekt om du dricker den över en längre period. Så de som druckit kakao i flera månader säger ofta, att den har förändrat deras liv på många sätt. Jag kommer berätta mer om hur den har förändrat och förbättrat mitt liv när vi ses:)

Ta med:  ☽ Vattenflaska ☽ Papper och penna

Att tänka på: ☽ Drick extra vatten innan ceremonin för att förbereda kroppen. ☽ Drick också mycket vatten efter ceremonin för att hjälpa till med utrensningen.  ☽ Om du är äter antidepressiva tabletter ska du endast dricka en liten dos eller inte alls. Kakao är en naturlig anti depressant och jobbar på samma delar i hjärnan som SSRI tabletter så du kan lätt få migrän om de blandas.

Avboknings policy: Om du inte kan komma så kan du skriva över namnet på en annan person alternativt avboka minst 24 timmar innan för en återbetalning på 300 kr.

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfikenhet.

Bjud gärna in likasinnade vänner el familjemedlemmar.

Varmt välkomna, ska bli SÅ mysigt!!

Tickets

  • Biljett

    SEK 350.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page