top of page

Sat, Apr 30

|

The Wild Meadow

KAKAO & KIRTAN

Kakaoceremoni med sångcirkel och soundhealing med mig och Mattis

Registration is closed
See other events
KAKAO & KIRTAN
KAKAO & KIRTAN

Time & Location

Apr 30, 2022, 3:30 PM

The Wild Meadow, Oretorpsvägen, 295 94 Näsum, Sweden

About the Event

ÄNTLIGEN HÄNDER DET!

Som vi har längtat efter detta samarbete som vi pratat om sen vi träffades första gången på EKA förra sommaren:)

Att höra Mattis sjunga är trollbindande och lämnar ingen orörd- så high vibe det kan bli!!

SÅ med det sagt- VARMT välkomna ut till Nina's healing oas "The Wild Meadow" utanför Näsum i Skåne. Här kommer vi samlas i cirkel, förhoppningsvis utomhus, annars inne i healing ladan och sjunga, dansa, skratta och dricka en hjärteöppnande ceremoniell kakao från ett kvinnokollektiv i Guatemala.

Om oss:

Mattis är en ”Kosmisk trubadur” som spelat runt om i världen på sina resor- allt ifrån gator, torg och festivaler. Från proggbandet ”Jordbandet” på 70-talet till Ängsbacka, Ölands yogafestival, Mundekulla och hos vännerna i Danmark, Möns ”One world” och ”Worldstory Festival i Odense.

Mattis blandar instrument som gitarr, trumpet, flöjt, didjeridoo och handtrummor och i sin sång blandar han svenska visor och folktoner med sk ”världsmusik”, egna låtar, pop Hits, mycket Kirtan, chanting mantras, och heartsongs efter studier hos mästare i Indien.

Han håller även i Sound Healing och soundjourney sessions med avslappning och inre utforskande, helande klanger med gong, klangskålar, klockspel, rainstick mm.

Mattis har en förmåga att ”få igång” alla i medryckande öppnande energier. Att våga vara sig själv utan inre kritik och nedlåtande värderingar. En slags modern musikshaman, med Hjärtat och höga frekvenser som kommer till uttryck i hans musik och workshops.

Nina är en spaceholder och healer inom naturmedicin, holistisk hälsa, transformational breathwork och sound healing och flyttade hem till Sverige efter många år utomlands och blev guidad ut i skogen och driver nu healing oasen The Wild Meadow. Hon brinner för att dela ceremoniell kakao i ceremonier och det bästa hon vet är att sjunga kirtan och medicine songs framför en eld tillsammans med like hearted souls:)

Vill du komma och sjunga med oss?

KL 15.30- öppning av cirkeln, intention setting 16- 16.30 kakaoceremoni och guidad meditation 16.30-18.00 vi sjunger och dansar- ta gärna med egna instrument. 18.00-18.30 Soundhealing och avslutning.

Investering i dig själv: 333 sek- swish  1232173870 Maila: info@ninamedicina.com för att bekräfta din plats och få ett välkomstmail med mer detaljer.

Samåk gärna då det är limiterat antal parkeringsplatser.

Vi längtar ihjäl oss!!!

Tickets

  • Biljett

    SEK 333.00
    +SEK 8.33 service fee
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page