top of page

Sun, Jan 09

|

Kungsbacka

HEART OPENING SUNDAY

Varmt välkommen till Luna kliniken i Kungsbacka söndag 9/1 för en underbar och hjärtöppnande upplevelse tillsammans med mig, Grow by Gabriella & Create with Erica.

Registration is closed
See other events
HEART OPENING SUNDAY
HEART OPENING SUNDAY

Time & Location

Jan 09, 2022, 5:30 PM – 9:00 PM GMT+1

Kungsbacka, Energigatan 15C, 434 37 Kungsbacka, Sweden

Guests

About the Event

Det var många som uppskattade vår senaste Heart Opening Sunday och längtar efter mer, och många som ville närvara men inte kunde, så vi kör en favorit i repris.

Kvällen bjuder på 3.5 timmars näring för alla sinnen:

☽ Kakaoceremoni med ceremoniell ekologisk kakao från Guatemala tillagad med härliga kryddor, örter och adaptogener ☽ Hjärtöppnande meditation ☽ Flödande Sensing Yoga ☽ Transformational Breathwork ☽ Aromaterapi och avslappning med healing touch för de som vill ☽ Sound Healing ☽ En vacker stund i värme och gemenskap med likasinnade fantastiska människor

——————————————————

☽ Hjärtöppnande kakaoceremoni med ceremoniell kakao av högsta kvalitet från ett kvinnokollektiv i Guatemala. Nina berättar om ceremoniell kakao och dess magiska kraft, och hur den förbättrat hennes liv. (läs mer om ceremoniell kakao längre ner)

☽ Erica guidar dig in i en vacker meditation som hjälper dig att komma i kontakt med och öppna upp ditt hjärta och bjuda in mer kärlek.

☽ Gabriella guidar dig in i Sensing Yogans mjuka, tillåtande, naturliga, flödande rörelser som balanserar nervsystemet, höjer tonen på vagusnerven, släpper på spänningar och inre stress och utsöndrar kärlekshormonet oxytocin. Du bjuds in till att landa mjukt i dig själv och uppleva dig själv inifrån, blicka in till allt det vackra som finns inom dig.

☽ Nina guidar dig genom en magisk Transformational Breathwork session som får dig att komma i kontakt med och släppa på känslor och spänningar, koppla bort ditt överanalyserande “monkey mind” och släppa på och programmera om begränsande tankar och beteenden. Du kommer connecta med din kropp på ett helt nytt sätt och lära dig att lyssna på din kropps signaler med ett öppet hjärta. (läs mer om Ninas breathwork längre ner)

☽ Nina bjuder på ljuvlig Sound Healing där du vaggas in i avslappning och läkning till vibrationerna av olika instrument, och vi avslutar med att sjunga några sånger tillsammans.

——————————————————

Datum: Söndag 9/1 Tid: 17.30-21.00 Plats: Lunakliniken i Kungsbacka

Investering: 500 kr⠀ Maila info@ninamedicina.com, swisha till 1232173870 och skriv "HEART OPENING SUNDAY" för att säkra din plats.

Avbokningspolicy: Om du inte kan komma så kan du skriva över namnet på en annan person. Biljetten är inte återbetalningsbar.

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfikenhet. Bjud gärna in likasinnade vänner eller familjemedlemmar.

Varmt välkomna, vi ser så mycket fram emot att uppleva denna hjärtöppnande söndag tillsammans!

Med värme och kärlek,

Nina, Erica & Gabriella

Lär känna oss och läs mer om vad vi ger och skapar på: www.ninamedicina.com Instagram: @ninamedicina www.growbygabriella.com Instagram: @grow_by_gabriella linktr.ee/create_with_erica Instagram: @create_with_erica

——————————————————

☽ MER INFO OM CEREMONIELL KAKAO:

Att dricka ceremoniell kakao är STOR skillnad från att dricka vanlig varm choklad. Denna kakao växer naturligt i bland annat Guatemala och Peru, skördas för hand i små batches och är minimalt processad för att behålla alla näringsämnen. Nina kommer berätta mer om detta i ceremonin.

Kakao är både en superfood och en plantmedicin som sägs ha ca 2.000 verksamma ämnen i sig som skapar synergieffekter i hela kroppen.

Kakao innehåller bl a: ☽ Otroligt mycket antioxidanter som boostar vårt immunförsvar samt dämpar inflammationer i kroppen. ☽ Teobromin som stimulerar hjärtat och blodflödet (och öppnar därmed upp vårt hjärtchakra), underlättar vår andning och syresätter kroppen mer effektivt. ☽ Magnesium som lugnar ner och aktiverar parasympatiska nervsystemet - så vi känner oss lugna och mindre stressade och spända. ☽ Tryptofan som gör att kroppen kan tillverka serotonin, som får oss att må bra - en naturlig antidepressiv kan man säga. ☽ Fenyeltylamin - som gör oss glada och till och med förälskade - sign me up ☽ Kakao frigör dessutom Anandamid, även kallad ”the bliss chemical” och som reglerar känslan av lycka. Så kakao höjer energin och din hjärnkapacitet, gör dig lugnare och på bättre humör.

Som plantmedicin räknas kakaon som en hjärtöppnare. Du skapar mer självkärlek, öppenhet och empati.

Kakaon är perfekt att dricka när du ska meditera - den kan hjälpa dig att hitta din inre vishet.

Kakaon ger mer effekt om du dricker den över en längre period. De som druckit kakao i flera månader säger ofta att den har förändrat deras liv på många sätt. Nina kommer berätta mer om hur den har förändrat och förbättrat hennes liv när vi ses

Lär dig mer om ceremoniell kakao på Ninas blogg https://thewayweplay.se/nina.../2021/02/ceremoniell-kakao/

☽ MER INFO OM BREATHWORK:

I tekniken som Nina kallar för Transformational Breathwork (då mycket transformation kan hända på väldigt kort tid) andas vi intensivt med en speciell teknik som gör att en del av hjärnan (frontalloben) kopplas bort och vi kan få kontakt med blockerade känslor och eventuella trauman som vi ofta trycker ner eller inte är medvetna om. Under en breathwork session får dessa känslor chansen att komma upp till ytan och rensas ut, levas ut.

Det överanalyserande “monkey mindet” kopplas bort och du har chans att släppa på och programmera om begränsande tankar och bryta både beroenden, beteenden, negativa loopar och negativt self talk.

Det parasympatiska nervsystem (rest and digest) aktiveras så du kan slappna av och släppa på spänningar. Du kommer kunna connecta med din kropp på ett helt nytt sätt och lära dig att lyssna på din kropps signaler med ett öppet hjärta

Den här typen av Transformational Breathwork låter dig att släppa på begränsande gamla stories och starka känslor som håller dig tillbaka från att leva ditt bästa liv någonsin - är du redo att andas?

Fler fördelar med breathwork:

☽ Minskar stress och ångest ☽ Lugnar nervsystemet ☽ Stärker immunsystemet ☽ Ökad energi ☽ Bättre sömn ☽ Bättre mentalt fokus ☽ Ökar kreativitet ☽ Ökar förmågan att känna mer självkärlek ☽ Connectar dig till ditt purpose, ditt syfte

Tickets

  • Ticket

    SEK 500.00
    +SEK 12.50 service fee

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page