top of page

Fri, Jul 14

|

Näsum

CAMP ORETORP- För barn 7-12 år

Ett sommarläger ute i den magiska naturen fullt av glädje, upplevelser, djur, natur och gemenskap!

Registration is closed
See other events
CAMP ORETORP- För barn 7-12 år
CAMP ORETORP- För barn 7-12 år

Time & Location

Jul 14, 2023, 1:00 PM – Jul 16, 2023, 3:00 PM

Näsum, Oretorpsvägen, 295 94 Näsum, Sweden

About the Event

FÖR FRÅGOR OCH BOKNING KONTAKTA

CAMPORETORP@GMAIL.COM

LIZ 070-2757519

Att gå på sommarlov tycker vi bör vara förknippat med glädje och frihet så därför har vi skapat ett inkluderande sommarcamp där barn, mellan 7 och 12 år får en chans att komma ut på landet.

På Camp Oretorp träffar barnen jämnåriga att dela spännande upplevelser och sina tankar med.

Och här, hos oss, får de uppleva en sommar – så som den borde vara med fantastisk natur, djur, bad, äventyr och barfotaspring.

Vi vill ge chansen för alla barn att få komma ut till lugnet på landet och få släppa stress, sin Ipad och öppna upp för sin egna inneboende fantasi och komma i kontakt med sin egna kraft och kreativitet.

Vårt mission är att ge varje barn en nyckel att förstå sin egna kapacitet och förmåga samt visa på möjligheten att leva i symbios med natur och djur och samtidigt ge barnet ett fint minne och vänner för livet!

AKTIVITETER

Vi kommer spendera större delen av vårt camp utomhus i naturen och vi kommer ex besöka Catharinas djurgård, leta mat i naturen, bygga eget vindskydd, pyssla med det vi hittar i naturen ex fläta korgar, göra naturväv och drömfångare, bada, grilla och leka. Häst och vagn eller kick bike med hund för de som vill och vi avslutar varje dag med en sångcirkel runt elden  samt avslappningsövningar och lugnande soundhealing för att komma ner i varv och sova fantastiskt bra.

MATEN

Vi vet att maten spelar stor roll i barns välmående, fokus, energi och humör så vi har lagt ett stort fokus på en hälsosam, balanserad och varierad kost. Vi kommer använda så mycket lokala och närodlade ingredienser som vi bara kan och vi kommer laga mycket mat över den öppna elden så det även blir en rolig och spännande upplevelse.

För allergier och annan specialkost, ange vid anmälan så löser vi det.

BOENDET

Vi kommer sova i stora glampingtält - Ta med egen sovsäck, kudde och liggunderlag och har du inga så går det bra att hyra- meddela detta vid bokning.

Det finns mulltoa på hos Nina och Liz som vi kommer använda oss av. En riktigt naturupplevelse:)

Detta är ett exempel på hur en dag på Camp Oretorp kan se ut:

07.00 Wakey Wakey

07.30 Frukt/  Smoothie

08.00 Morgonaktivitet

09.00 Frukost

10.00 Fri lek

11.00 Bad/ naturutflykt/ aktivitet

13.30 Lunch/ Paus

15.00 Eftermiddagsaktivitet

17.30 Middag (grillas över elden)

18.30 Kvällsaktivitet

20.00- Samling runt elden/ sagor/ sång

21.30 Godnatt

OM OSS:

Liz är utbildad förskollärare och har lång och gedigen erfarenhet av både skolans värld samt lägerverksamhet som ex 4H.

Liz är utbildad djurvårdare och kombinationen barn och djur är hennes specialitet som hon brinner mycket för. Hon har två certifierade skol  och vårdhundar. och både de och hennes hästar kommer såklart vara med på vårt läger. Liz älskar att baka och laga friluftsmat över öppen eld och hon är även mindfulness instruktör och gillar att leka och att hålla på med olika typer av hantverk.

CATHARINA

Catharina är en energisk barnskötare samt HLR instruktör med närhet till sitt inre barn och hon har en lång och gedigen erfarenhet av att leda från den socioekonomiska sektorn . Catharina brinner för att dela med sig av sin egen erfarenhet av naturens kraft och den lugnande effekten av djurens närvaro och vi kommer spendera mycket tid med några av hennes djur som får och  getter.

NINA

Nina driver kursgården Den vilda lunden där vi kommer sova i stora glampingtält. Hon är utbildad i naturmedicin och brinner för att använda ogräs, växter och örter som mat och medicin. Nina är även utbildad i breathwork, yoga, meditation och soundhealing och kommer hålla i klasser där vi kommer få släppa på spänningar och hitta vårt inre lugn. Ninas happy place är sjungandes runt den stora elden så det kommer vi göra mycket av på våra camps.

Pris 3500 kr

Går bra att betala 1000 kr nu och resten i Juni

Boka via swish för att slippa extra avgift som hemsidan tar ut när du bokar via den

Nr (Nina Medicina AB)  1232173870

Avbokning retreat:

Vid avbokning behåller vi 1000 SEK i avbokningsavgift.

Vid mindre än 30 dagar återstående till retreat-startdatum behåller vi 50% av retreat-avgiften.

Ifall du avbokar mindre än 14 dagar före vårt retreat får du inga pengar tillbaka.

Ifall du behöver boka av i sista minuten pga oförutsedd händelse som sjukt barn går det bra att flytta fram din investering till ett framtida retreat.

Om vi tvingas ställa in retreaten så betalas avgiften tillbaka till fullo till ditt konto.

Sjukdom:

Om du tvingas avstå pga av sjukdom på våra retreat så sker detta efter uppvisande av läkarintyg- vi tar en administrativ avgift på 1000 kr. OBS! Läkarintyg från mobila läkartjänster är ej godkända för återbetalning. Alternativt kan du flytta fram din plats till ett kommande retreat.

Tickets

 • Biljett

  SEK 3,500.00
  +SEK 87.50 service fee
  Sale ended
 • Anmälningsavgift- resten 1 Jun

  Betala 1000 kr nu för att säkra ditt barns plats, resten senast 25 Juni

  SEK 1,000.00
  +SEK 25.00 service fee
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page